Behandlingar med Renova i Stockholm

Ansiktsradiofrekvens är ett säkert och effektivt sätt att bekämpa slapp hud genom att stimulera hudens eget kollagen med fantastiska resultat! Med tiden slits nätverket av fibrer av naturligt kollagen och elastin som ger huden dess form och elasticitet ut. Denna process kan påskyndas av solskador, exponering för miljögifter som rök och damm och andra faktorer som ingår i processen av åldring. 

Dessutom, vid en viss ålder, misslyckas huden med att producera samma kvantitetskvalitet kollagen och elastin, vilket är anledningen till att huden tappar sin ton och fasthet. Då kan Renova i Stockholm vara ett bra icke-kirurgiskt alternativ!

Renova stockholm
  1. Vad är Renova för något? 

Renova är en icke-kirurgisk ansiktslyftningsteknik som använder sig av CTR (Cool Touch Radiofrekvensteknologi). Det är ett utmärkt alternativ för dig som vill prova på en ansiktslyftning men helst inte vill lägga dig under kniven. Då det inte är ett kirurgiskt ingrepp så har Renova heller inte alla de risker som kirurgiska ingrepp kan innebära.

Renova i Stockholm fungerar genom att producera elektriska pulser, som omvandlas till termisk energi som levereras i bindvävslagret i huden. Den genererade termiska energin orsakar initial kollagenstrukturförändring, som skapas i dessa termiskt modifierade vävnader. Omedelbar vävnadssammandragning och efterföljande bildning av nytt kollagen leder till en lyftande effekt

Man använder med andra ord sig av elektriska pulser som omvandlas till värme. Denna värme förändrar strukturen i hudens bindvävslager, och stärker hudens naturliga kollagenproduktion. Detta resulterar i att vävnaden drar ihop sig, vilket innebär att huden blir stramare och att utseendet av rynkor minskar. 

  1. Hur går en behandling med Renova i Stockholm till?

Renova handlar om att stimulera din egen kollagenproduktion. Under en behandling används en maskin för att värma huden till mellan 38-40 grader med radiofrekvenser. Sensationen kan liknas vid en ansiktsmassage med heta stenar – du känner värme i huden, men det är bekvämt och inte smärtsamt alls.

  1. Hur lång tid tar behandlingen?

Det tar ungefär 30 minuter att behandla ett helt ansikte och det enda obehaget är en värmekänsla i huden (som inte alla får). Det finns ingen återhämtningstid – du kan lätt få en behandling vid lunchtid och gå ut samma kväll och se fantastisk ut!

  1. Hur länge varar resultaten?

Du får en omedelbar uppstramning av kollagenfibrerna med Renova i Stockholm, så det är bra att göra innan ett event. Men det ger också ett långvarigt lyft och ökad volym. Det fortsätter också att främja kollagenproduktionen under de första fyra-sex veckorna efter en behandling.